Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

La Covid-19 retallarà més d'un 75% els ingressos de la meitat del sector cultural

À Punt -NTC

Quasi la meitat del sector cultural valencià estima que perdrà més del 75% dels ingressos habituals, a conseqüència de la Covid-19. La pandèmia ha obligat a confinar la població durant setmanes i ha paralitzat la vida cultural, segons una enquesta que ha elaborat l'Àrea d'Investigació en Economia de la Cultura de la Universitat de València (Econcult).
 
El nombre d'agents culturals que espera pèrdues en la previsió d'ingressos s'eleva al 75,37%. A més, l'increment d'enquestats que afirmen estimar pèrdues majors del 75% dels ingressos habituals s'ha incrementat significativament, fins a quasi la meitat (45,37%). Únicament el 4,63% dels agents culturals enquestats van afirmar que per al segon semestre no tindrien pèrdues d'ingressos.
 
Pràcticament tots els enquestats (92,93%) afirmen que es veuran afectats a la llarga per les mesures de confinament, amb un impacte entre lleu i de tancament de l'organització.
 
Llegir més: https://apuntmedia.es/va/ultimes-noticies/la-covid-19-retallara-mes-d-un-75-els-ingressos-de-la-meitat-del-sector-cultural

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0