Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

La Generalitat, NBC Universal i CEDRO col·laboraran en la formació de professorat en matèria de propietat intel·lectual

La primera de les iniciatives tindrà lloc el proper 13 de març

Javier Díaz, director jurídic de CEDRO; Olga Martíen Sancho, directora de Relacions Institucionals de NBC Universal; i Vicent Galan, Servei de Formació del Professorat.

Javier Díaz, director jurídic de CEDRO; Olga Martíen Sancho, directora de Relacions Institucionals de NBC Universal; i Vicent Galan, Servei de Formació del Professorat.

Galeria d'Imatges

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, NBC Universal i CEDRO han arribat a un acord per col·laborar en la formació de professorat de Primària, Secundària i Batxillerat en matèria de drets de propietat intel·lectual.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que també compta amb el suport de l'Associació d'Editors del País Valencià, és capacitar els docents valencians perquè puguen utilitzar dins de les aules obres protegides pels drets d'autor (llibres, pel·lícules, música, diaris, revistes, etc.) amb la seguretat d'estar respectant la propietat intel·lectual d'aquests continguts.

Aquesta formació també facilitarà als professors els recursos necessaris perquè coneguin quins són els seus drets com a autors dels continguts que puguin crear dins de les classes.

La primera de les iniciatives d'aquesta col·laboració serà el desenvolupament d'una formació específica per als assessors dels centres de formació del professorat (CEFIRE) de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el proper 13 de març.

Segons José Luis Hervías Sanz, director general de NBC Universal, és essencial que les futures generacions entenguen la importància de veure pel·lícules, sèries i consumir continguts en general, de manera respectuosa amb els drets d'autor. Per aquest motiu, des NBC Universal “estem compromesos amb projectes com aquest taller per a professors”.

Jorge Corrales, director general de CEDRO, considera que aquesta formació ajudarà els docents a promoure bones pràctiques en aquest camp i a fomentar un aprenentatge responsable amb la cultura i els seus creadors en la comunitat educativa valenciana.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0