Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

La Universitat de València organitza un curs d’autoedició de còmic

Culturplaza

 La Universitat de València organitza el primer curs en línia d’autoedició a través de l’Aula de Còmic. El curs consta de huit xarrades i debats en línia que tindran lloc per mitjà de la plataforma Blackboard Collaborate, del 14 d’abril al 2 de juny. Les sessions estan enfocades a dilucidar els secrets de les publicacions independents i  de tiratge reduït, incloent-hi petites editorials enfocades a la professionalització i sistemes pedagògics i metodologies generadores de sinergies per al desenvolupament d’autopublicacions sostenible. 

València és un punt generador d’autoedició de gran importància a Espanya i també un punt litúrgic europeu. Mitjançant els diversos festivals que acull la ciutat, també serveix com a observatori excel·lent per a veure les principals línies creatives que sorgeixen en aquest terreny. L’autogestió creix i evoluciona en diverses direccions gràcies als diferents mitjans de producció existents, i genera projectes no solament enfocats a l’oci sinó també amb un interès educatiu i cultural.

El curs comença el 14 d’abril amb una xarrada a càrrec del fanziner, dissenyador i fotògraf Mon Magán, titulada ‘Fer fanzines hui: aspecte formal’. La sessió se centrarà en l’autoedició de fanzins i s’aprofundirà en el disseny formal. El curs continua el 21 d’abril amb ‘El pas a pas en el procediment de la narrativa seqüencial i reflexió’, amb l’artista Rosa Codina i l’escriptor de còmics Javier Marquina, que parlaran sobre la situació actual del còmic, la manera com fer-ne un i els autors com a indústria. 

Llegir més: https://valenciaplaza.com/la-universitat-de-valencia-organitza-un-curs-dautoedicio-de-comic

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0