Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

La dieta mediàtica i cultural dels joves.

FUNDACC

La idea que els joves catalans, educats en la immersió lingüística des de menuts, acabarien consumint la majoria de mitjans en català no es correspon amb la realitat. Un sòlid estudi assenyala que el castellà és la llengua més freqüent en la dieta mediàtica dels joves. Hi ha dues conclusions: que el consum de mitjans entre els joves és molt superior en castellà que en català i que el consum dels joves de mitjans en català perd pes respecte al consum dels adults de mitjans en català.

AQUESTES DADES ES REFLECTEIXEN A L'INFORME La dieta mediàtica i cultural dels joves, realitzat sobre una mostra de 4.531 joves de 14 a 25 anys a partir de les dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, el nou estudi de mesura i anàlisi de les audiències dels mitjans de comunicació i dels consums culturals dels territoris de parla catalana (Catalunya, País Valencià i Illes Balears). L'estudi ha estat impulsat per la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (Fundacc), de la qual és president el sociòleg Salvador Cardús. El Baròmetre estudia les audiències a través de 40.000 entrevistes l'any per conèixer un mercat potencial de 13 milions de consumidors.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0