Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Las plataformas de venta de libros electrónicos: modelos de negocio y estrategias de mercado

FANDE

"Las plataformas de venta de libros electrónicos: modelos de negocio y estrategias de mercado" és un article elaborat per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

La irrupció del llibre electrònic en el panorama editorial representa un canvi substancial en els sistemes de creació, producció, disseny i distribució propis del sector. Les estadístiques sobre lectura digital i consum de dispositius dedicats parlen d'un canvi de tendència que està obligant als editors a prendre posicions respecte al nou fenomen. L'objectiu de l'article és analitzar les pautes de producció de llibres electrònics a Estats Units i Europa a través de les plataformes de venda i distribució de llibres més significatives, així com els seus posicionaments de mercat.

Es conclou l'existència de dos models diferenciats a Estats Units i Europa, mentre que funcionament del mercat, política de preus, oferta de títols, moviments d'expansió i aquells altres paràmetres que serveixen per a caracteritzar la indústria del llibre digital.

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0