Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Lectura

Continguts

Com llegir i per què. Bloom, Harold

Aquest assaig, instructiu i pràctic a un temps, no va destinat als mitjans erudits i universitaris, sinó al públic en general amant de la lectura, a què ofereix un brillant anàlisi de les obres literàries fonamentals.

"Andar entre libros: la lectura literaria en la escuela" . Colomer, Teresa

Convençuda que els llibres són els millors col·laboradors dels mestres en l’educació lectora i literària, l’autora presenta un marc d’actuació educativa que s’alimenta tant dels avençosteòrics com de l'experiència pràctica.

Taller de lectura: estrategias creativas para motivar a leer y proporcionar nuevos modos de leer más y mejor. Kohan Tolmach,Silvia

Com es fa un lector? Què és llegir? L'autora de nombrosos llibres sobre tècniques literàries,Silvia Adela Kohan, proposa el seu mètode per fomentar el gust per la lectura.

Directrices IFLA/UNESCO para el desarrollo del servicio de bibliotecas públicas

Elaboradas por un grupo de trabajo dirigido por Philip Gill por encargo de la Sección de Bibliotecas Públicas; Federación Internacional de Asociaciones de Bibliotecas y Bibliotecarios ; Organización de las Naciones Unidas para la Educación, la Ciencia y la Cultura.

Animando a animar: tenemos un plan: cómo estimular el goce lector. Rodríguez Abad, Ernesto; Novell Iglesias, Elvira

Primer títol d'una nova col·lecció sobre el foment de la lectura, que s'adreça a educadors i educadores, bibliotecaris i bibliotecàries, pares, mares i tots aquells qui llegeixen.

Los días y los libros: divagaciones sobre la hospitalidad de la lectura. Goldin, Daniel

Paidós, 2006. ISBN 968-853-633-4
Recull de textos sobre el paper de la lectura en la societat i en l’educació, i sobre la importància creixent que pren la formació de lectors.
Total pàgines: 1
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0