Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

El nombre de lectors de llibres creix a l'estat fins al 67,2% de la població

FGEE
La Federación de Gremios de Editores de España (FGEE) ha publicat el Baròmetre d'hàbits de lectura i compra de llibres 2018,  amb el patrocini de la Direcció General del Llibre i Foment de la lectura del Ministeri de Cultura i Esport i CEDRO.

Aprén a promocionar la teua llibreria o editorial utilitzant les noves tecnologies

Las Naves
Las Naves-Centre d'Innovació ha organitzat este curs teòric-pràctic que té com a objectiu brindar eines als editors i llibreters perquè promocionen els seus llibres de forma eficaç a través de les seues pàgines web i les seues xarxes socials.

Són 6 hores dividides en 2 sessions de 3 hores cadascuna (17 d’abril de 17:00 a 20:00, i 24 d’abril de 17:00 a 20:00). La formadora és Irene Rodrigo Martínez, divulgadora literària i copywriter especialitzada en el sector editorial.

Pla valencià de foment del llibre i la lectura (PVFLL)

CEICE GVA
El Pla valencià de foment del llibre i la lectura (PVFLL) té com a missió articular des de la Generalitat Valenciana totes le accions i projectes que augmenten els hàbits lectors dels valencians i valencianes, facilitar a la població l’accés a la lectura i enfortir l’ecosistema del llibre i l’ús de la nostra llengua.
Javier Díaz, director jurídic de CEDRO; Olga Martíen Sancho, directora de Relacions Institucionals de NBC Universal; i Vicent Galan, Servei de Formació del Professorat.

La Generalitat, NBC Universal i CEDRO col·laboraran en la formació de professorat en matèria de propietat intel·lectual

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, NBC Universal i CEDRO han arribat a un acord per col·laborar en la formació de professorat de Primària, Secundària i Batxillerat en matèria de drets de propietat intel·lectual.
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0