Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Les editorials valencianes participen al 'Liber y Liber' a l'Alguer

AEPV

L’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), representada pels serveis de Publicacions de la Universitat de València, Publicacions de la Universitat Jaume I i Edicions 96, ha participat en el primer  encontre d’editors Liber y Liber, celebrat del 20 al 23 de juliol a L’Alguer, a l’illa de Sardenya (Itàlia).

Aquest encontre, en el que també han participat agents literaris de França, Itàlia i Alemanya, ha centrar les seues activitats en una sèrie de tallers dedicats al foment del llibre en llengües minoritzades i la diversitat cultural. L’encontre s’ha celebrat simultàniament amb Lo Quarter del Llibre, una mostra dedicada al llibre de les  editorials sardes.

Liber y Liber és un projecte de l’Associazione Editore Sardi que compta amb el suport de la Unió Europea, el govern italià i la Regió Autonoma de Sicilia, a més de l’Ajuntament d’Alghero,  META i la Federació Italiana d’Editors Independents. Té per objecte el foment i la internalització de les editorials de Sardenya, així com la promoció de la llengua i la cultura sarda entre els països de la Unió Europea. Un projecte paral·lel al Literary Market  en el que participen l’AEPV, l'Associació d'Editors de Lituània (LLA) i l'Associació d'Editors de Romania i que compta amb el finançament de la Unió Europea. 

La presencia de les editorials valencianes a l’Alguer és fruit de les relacions interprofessionals entre Literary Market i Liber y Liber arran de l’International Book Forum de Torí, celebrat el passat mes de maig.

Les editorials valencianes han valorat molt positivament la seua participació en aquest encontre de L’Alguer.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0