Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Estat mundial del llibre electrònic 2015

Facultad de Traducción de Salamanca
Aquest informe proporciona una visió general dels mercats emergents de llibres electrònics a nivell internacional, es tracta d'un conjunt de dades d'una àmplia varietat de les millors fonts disponibles en cada país o regió, amb una anàlisi minuciosa i un resum dels esdeveniments mundials dels actors globals i locals, que operen entorn de la tecnologia digital del llibre, la producció i difusió de continguts.

II Informe sobre el estado de la cultura en España 2014: la salida digital

Fundación Alternativas
En l'enllaç següent, podeu descarregar el "II Informe sobre el estado de la cultura en España 2014: la salida digital", elaborat per la Fundación Alternativas. 

II Informe sobre el estado de la cultura en España 2014: la salida digital

Especial interés té el capítol que fa referència al sector del llibre  El libro: crisis analógica y emergencia digital.

Innovació en el prèstec de llibres electrònics

FGEE
En alguns països els governs han demanat als editors i als bibliotecaris que treballen junts per a dur a terme projectes pilot de préstec electrònic. En altres llocs s'estan desenvolupant espontàniament esquemes de col·laboració, impulsats per la demanda del mercat.

Observatori Pirateria i Hàbits de Consum 2012

Coalición de Creadores e In´dustrias de Contenidos
Resultats de l'Observatori de Pirateria i Hàbits de Consum de Continguts Digitals 2012, elaborat per la Coalición de Creadores e Industrias de Contenidos. El balanç principal és:

Augmenten les descàrregues il·legals, el valor d'allò piratejat va superar els 15.200 milions d'euros en 2012, un 41 per cent més que en 2011.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0