Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

«Informe del llibre digital 2017», de Libranda

Libranda
Libranda és, des de la seva fundació el 2010, la principal distribuïdora de llibres digitals en llengua espanyola. Compta amb una gran cartera d'editors en distribució, que abasta des de grans grups editorials fins a centenars de petites editorials independents d'Espanya i Llatinoamèrica, i amb la xarxa més àmplia de comercialització del llibre digital en les seves diferents modalitats de negoci: venda unitària, préstec bibliotecari i subscripció.

Enquesta sobre llibre electrònic en català: resultats

 

El curs passat els editors vau participar en una petita enquesta sobre producció  de llibre electrònic en català. L'alumna de Filologia Catalana Caterina Palats va realitzar un treball de fi de grau basat en aquells resultats, que esperem que siga del vostre interés.

Podeu consultar el treball  i descarregar-lo, en
http://www.uv.es/cantave/varia/editorials2016

Us recomanem, en particular, l'apartat 3, que us ofereix els resultats de l'esmentada enquesta.

Estat mundial del llibre electrònic 2015

Facultad de Traducción de Salamanca
Aquest informe proporciona una visió general dels mercats emergents de llibres electrònics a nivell internacional, es tracta d'un conjunt de dades d'una àmplia varietat de les millors fonts disponibles en cada país o regió, amb una anàlisi minuciosa i un resum dels esdeveniments mundials dels actors globals i locals, que operen entorn de la tecnologia digital del llibre, la producció i difusió de continguts.

II Informe sobre el estado de la cultura en España 2014: la salida digital

Fundación Alternativas
En l'enllaç següent, podeu descarregar el "II Informe sobre el estado de la cultura en España 2014: la salida digital", elaborat per la Fundación Alternativas. 

II Informe sobre el estado de la cultura en España 2014: la salida digital

Especial interés té el capítol que fa referència al sector del llibre  El libro: crisis analógica y emergencia digital.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0