Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

"Els llibres i la lectura en valencià", amb Jesús Figuerola i Juli Capilla

À Punt. Programa 'Al Ras'
Hem acomiadat el gener posant en la portada els llibres i la lectura en valencià. El món llibrer s'ha donat cita en Al ras amb els editors Jesús Figuerola, de Perifèric Edicions i president de FULL Fundació pel Llibre i la Lectura, i Juli Capilla, de Lletra Impresa. A continuació, en la nostra secció més violeta, Fani Grande ha rescatat de l'oblit les dones compositores presentant-nos el projecte “Dones compositores. Notes en l'ombra", de la mezzosoprano Consuelo Hueso.

Entrevista a Dolors Pedrós, gerent d'Edicions 96 i presidenta de l'Associació d'Editors

El seis doble
Dolors Pedrós és la presidenta de l'Associació d’Editors del País Valencià, a la qual pertanyen més de 60 editorials, i aprofitem l’entrevista per interessar-nos per l’estat de salut de l’associació i de com estan els ànims entre els editors valencians.
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0