Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

MEMÒRIA AEPV 2010

1. PRESÈNCIA DEL LLIBRE VALENCIÀ EN LES FIRES INTERNACIONALS

Fira del Llibre de Bolonya 2010

La 47 edició del Certamen "Fiera del Libro per RAGAZZI" de Bolonya (Itàlia), que es va celebrar del 23 al 26 de març, és la Fira Internacional més important del món dedicada al Llibre Infantil i Juvenil. 

Stand de la Comunitat Valenciana (Galeria de fotos)

Enguany, la participació dels editors valencians a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, ha estat agrupada en un estand gestionat per la Conselleria de Cultura.

L'objectiu principal de la presència de l'AEPV en la Fiera del Libro per Ragazzi de Bolonya ha estat la presentació del portal web de promoció internacional del llibre valencià Valencian Books.

L'acte va consistir en una breu presentació de la ferramenta que permet la presència del llibre valencià en fires internacionals els drets dels quals estan disponibles per a la seua traducció. Després es van presentar, pels seus autors, els llibres il·lustrats de literatura infantil i juvenil publicats per les editorials valencianes i en valencià.

Autors participants en l'acte de presentació de llibres infantils i juvenils valencians

Tota la informació sobre aquesta activitat a la web FIRA DE BOLONYA 2010: Presència Internacional del LLibre Valencià.

I al document: Bolonya 2010.pdf


ValencianBooks

ValencianBooks (http://www.valencianbooks.com/ )portal d'Internet que ofereix una guia de llibres valencians els drets dels quals estan disponibles per a la seua traducció; aquesta web es completa amb un diccionari audiovisual d'autors i una selecció de títols elaborada per experts, I tot per a fer visible i reforçar la internacionalització del llibre i la cultura valenciana.

Dossier complet del projecte: VALENCIAN BOOKS.pdf


2. COMERÇ INTERIOR DEL LLIBRE


Fira del Llibre de València 2010

Del 20 d’abril al 2 de maig va tindre lloc la 41 edició de la Fira del Llibre de València al Jardí de Vivers de la ciutat de València, organitzada pel Gremi de Llibrers de València.

Envelat de l'AEPV (Galeria de fotos)

L'AEPV, d’acord amb el Gremi de Llibrers de València i amb el patrocini de la Conselleria de Cultura i la col·laboració de CEDRO ha gestionat, un any més, un envelat de 500 metres quadrats en què totes les editorials associades podien posar a la venda els seus llibres tant en castellà com en valencià.

L’envelat de l'Associació, que és un dels principals atractius de la fira en les últimes cinc edicions, enguany s’ha consolidat com un referent de l’edició valenciana. Els clients es fidelicen, any rere any, buscant les novetats dels últims mesos. Alhora, el gran envelat ha constituït un punt d'informació i difusió.

Per quart any consecutiu s’ha dedicat un espai a la lectura pública. En un envelat paralel, s’ha disposat d’una selecció de llibres infantils i juvenils perquè els més menuts pogueren llegir lliurement.

Més informació al document: FIRA DEL LLIBRE DE VAL_NCIA 2010.pdf i Galeria d'imatges


Fira del LLibre de Madrid 2010

Per sisè any consecutiu, la participació a la Fira del Llibre de Madrid és en una caseta que agrupava, sota la denominació d’ editorials valencianes, una representació del nostre sector editorial. Així, del 28 de maig al 13 de juny, al parc del Retiro de Madrid han tingut l’oportunitat de presentar les seues novetats les editorials valencianes:

· Algar Editorial
· ECIR Editorial
· Publicacions de la Universitat de València
· Tàndem Edicions

Les gestions per a la participació han consistit en la contractació de la caseta i la decoració, la gestió del transport i de l’atenció al públic, així com l’organització de l’exposició de llibres.

3. PROMOCIÓ DEL LLIBRE I LA LECTURA

Escola de pares i mestres per a la lectura. 3a Edició

El cicle de conferències i tallers dirigits a pares i mestres en el marc de la fira del llibre va tindre com a lema general Llegim amb els autors i il·lustradors.

Xerrades dirigides a pares i mestres en el marc de la fira del llibre sobre com podem acostar els nens i els adolescents a la lectura a través dels seus autors.

Dos autors i dos il·lustrador ens contaran com ho fan per a crear històries que interessen els nostres fills i estudiants. Des de Què llegeixes?, sabrem com ho fan per enganxar-los a l'ordinador per parlar de llibres i des de l'Escola Gavina, les activitats que fan perquè els seus estudiants siguen lectors entusiastes.

Dossier complet de l'activitat: ESCOLA DE PARES i MESTRES 2010.pdf

Valoració de resultats: Escola_de_pares_i_mestres 2010 RELACIO DE RESULTATS.pdf

Més informació sobre aquesta i altres edicions, amb vídeos de les intervencions completes a la web: Escola de pares i mestres per a la lectura. Cicles de conferències

 
Converses amb...

L'AEPV, junt amb l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, sota la coordianació de Gemma Lluch i el patrocini de la Generalitat Valenciana, organitza "Converses amb...", cicle de xerrades sobre el foment de la lectura, amb dues sessions:

Pla Nacional de Lectura d'Argentina

Dilluns, 27 de setembre de 2010, en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, va tindre lloc les converses amb les responsables del Pla Nacional de Lectura d'Argentina (http://www.planlectura.educ.ar  )

Margarita Eggers Lan, directora del Pla de Lectura, i Graciela Bialet, Coordinadora del Pla, presentaren les línies mestres d'aquesta iniciativa.

Pla de Foment de la lectura de Catalunya 2008-2011

Divendres, 10 de desembre de 2010, també en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, va tindre lloc les converses amb Sebastià.

El material de les dues sessions i l'enregistrament complet en vídeo de les intervencions, es poden veure a la web:

Sobre la lectura: Converses amb...


Portal del Llibre: nova web per a la promoció de llibres i autros valencians

http://www.llibresvalencians.com/

Portal web en valencià que ofereix una guia de llibres valencians; aquesta guia es completa amb un diccionari audiovisual d'autors, una selecció de llibres recomanats, informació sobre el sector editorial valencià, concessió de premis literaris, traduccions recents, etc.

Dossier complet del projecte: Portal del Llibre.pdf


Revista Digital del Llibre Valencià

Des del mes de març de 2008, l'Associació d'Editors del País Valencià edita i distribueix setmanalment des de la seua pàgina web la Revista Digital del Llibre Valencià, una publicació la finalitat de la qual és donar difusió a l'extensa base de dades de llibres valencians que conté la web, i poder fer una tasca de promoció de les novetats de les editorials associades.

S'han enviat un total de 129 números setmanals d'aquesta Revista Digital a més de 17.000 adreces electròniques, amb la periodicitat setmanal esmentada.

Dossier complet del projecte: Revista Digital del Llibre valenci_.pdf


4- FORMACIÓ I NOVES TECNOLOGIES


Nou Portal d'Editors

http://www.editorsvalencians.com/

Aquest programa ha reprogramat el Portal d'Editors, no sols pretenent la seua renovació i modernització amb una programació molt més avançada, d'acord amb els moments actuals i amb els estàndards que s'han imposat en els últims anys, sinó també donant més abast a la seua funcionalitat de manera que garantim que estiga a l'altura de les expectatives dels seus múltiples usuaris.

Ha estat també important posar nous serveis i continguts en l'Extranet dels associats i per descomptat també en l'administració de tots ells en la Intranet, atorgant noves ferramentes i funcions que faciliten el treball diari i que ofereixen nous serveis al personal que du a terme el manteniment i actualització de tota la informació del Portal, d'una forma més fàcil i completa, de manera que l'estalvi de temps permet la prestació de nous i millorats serveis.

Dossier complet del projecte: Nou Portal d_Editors.pdf

Xarxes socials

Les xarxes socials han adquirit, en els últims anys, una gran importància com a eina de comunicació i difusió de continguts.

Facebook

Des de l'any 2009, ve funcionant una pàgina de l'Associació d'Editors del País Valencià a una de les xarxes socials amb més participació i més coneguda: Facebook

La pàgina de l'Associació d'Editors del País Valencià tracta d'oferir als seus seguidors, que actualment superen els 3.000, informació actualitzada de tots els esdeveniments al voltant del llibre - presentacións, congressos, jornades - que tenen lloc a la nostra comunitat. A més de fer difusió de la Revista Digital del Llibre Valencià.

Al 2010, hem encetat una nova pàgina sota el títol  Portal del Llibre, on cada dia es recomana un llibre valencià, a més de promocionar escriptors (l'escriptor de la setmana), fer difusió de les crítiques aparegudes als mitjans (crítica de la setmana) o fer públiques altres notícies destacades relacionades amb els llibres valencians.

Youtube i Vimeo: canals de vídeo

Els documents audiovisuals de l'Associació d'Editors: actes, eentrevistes a escriptors, conferències, estan presents també a canals com Youtube i Vimeo.

Canal de Youtube de l'AEPV

Canal de Vimeo de l'AEPV

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0