Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

MEMÒRIA AEPV 2011

1 -. COMERÇ INTERIOR DEL LLIBRE

Fira del Llibre de València 2011

Enguany la participació de l'AEPV a la Fira del Llibre de València es va reduir a un terç en una Galeria Comercial situada en l'explanada de Vivers, que va substituir a l'envelat dels anys anteriors, i on van estar a la venda una selecció dels fons de totes les editorials valencianes.

Per cinqué any consecutiu s’ha dedicat un espai a la lectura pública. En una galeria paral·lela, s’ha disposat d’una selecció de llibres infantils i juvenils perquè els més menuts pogueren llegir lliurement.

Més informació al document: Fira del Llibre de València 2011

Fira del Llibre de Madrid 2010

Per seté any consecutiu, la participació a la Fira del Llibre de Madrid és en una caseta que agrupava, sota la denominació d' editorials valencianes, una representació del nostre sector editorial. Així, del 27 de maig al 12 de juny, al parc del Retiro de Madrid han tingut l'oportunitat de presentar les seues novetats les editorials valencianes:

- Algar Editorial

- Publicacions de la Universitat de València

- Tàndem Edicions

Les gestions per a la participació han consistit en la contractació de la caseta i la decoració, la gestió del transport i de l'atenció al públic, així com l'organització de l'exposició de llibres.

Més informació:

Fira_Llibre_Madrid_2011.pdf

Per completar la presència del llibre valencià a la fira hem organitzat una taula redona de presentació de l'edició de Literatura Infantil i Juvenils feta per valencians.

Els vídeos i els continguts d'aquesta activitat es poden trobar a la web:

http://www.aepv.net/Fira-del-Llibre-de-Madrid-2011/Fira-del-Llibre-de-Madrid-2011_va_19.html

Setmana del Llibre en Català 2011

L'expedició valenciana l'organitzava l'Associació d'Editors del País Valencià, amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. La caseta de l'Associació acollia els llibres de:

-          Edicions del Bullent

-          Brosquil Edicions

-          Edicions Bromera

-          Edicions 96

-          Andana Editorial

-          Publicacions de la Universitat de València

-          Publicacions de la Universitat Jaume I

-          Onada Edicions

-          Tàndem Edicions

-          Editorial Diálogo

-          Perifèric Edicions

-          Publicacions de la Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Distribuïts en els dos caps de setmana, les editorials valencianes han presentat un total de dotze llibres, en actes protagonitzats pels seus autors.

Tota la informació a: Setmana_Llibre_Catala.pdf

 

2. PROMOCIÓ DEL LLIBRE I LA LECTURA

Escola de pares i mestres per a la lectura. 4t Edició

Escola de pares i Mestres per a la lectura, és un cicle de conferències celebrat al llarg de quatre edicions: 2008, 2009, 2010 i 2011. Aquestes xerrades han estat organitzades per l'Associació d'Editors del País Valencià, convocades conjuntament amb FAPA València i el CEFIRE de València i dirigides i coordinades per la professora Gemma Lluch de la Universitat de València.

En la seua edició de 2011, les conferències dirigides a pares i mestres han tractat sobre com docents i autors s'acosten a la lectura a través de la web 2.0.: una mostra de com un autor parla amb els lectors, dues bones pràctiques de promoció de la lectura de les aules dels centres docents valencians que utilitzen la web 2.0 com a eina de treball de la lectura i de l'escriptura i una panoràmica de les possibilitats de les xarxes socials per a promocionar la lectura.

Les intervencions van tindre com a tema central descriure als pares i als docents activitats models de foment de la lectura per a infants i joves que utilitzen plataformes com les wikis, els fòrums o les xarxes socials amb instruments com, per exemple, els relats digitals.

Pares i professors van conèixer com es promociona la lectura des de les escoles i a través de la pantalla, quines activitats virtuals realitzen els fills i els estudiants, com utilitzen les xarxes socials per promocionar ell llibres que lligen, etc.

Programa 2011

(Amb enllaços als vídeos i continguts de cada sessió)

Centre Cultural Bancaixa. Sala Ausiàs March. Plaça Tetuan, 23. València

DIMARTS 31 DE MAIG De  18:00 a 19:30 h

Los foros y el Twiter para compartir la creación
Laura Gallego, escriptora. http://www.lauragallego.com/

DIMECRES 1 JUNY De  18:00 a 19:30 h

Llegim des de la wiki i els relats digitals
Antoni de la Torre, docent http://laparaulavola.blogspot.com/

DIJOUS 2 JUNY De  18:00 a 19:30 h

Un blog per compartir i promocionar la lectura canònica
Enric Iborra, docent  http://laserpblanca.blogspot.com/

DIVENDRES 3 JUNY De  18:00 a 19:30 h

La promoció de la lectura a la web 2.0
Dolors Reig, consultora http://www.elcaparazon.net/ i  http://www.dreig.eu/caparazon

Més informació sobre aquesta i altres edicions, amb vídeos de les intervencions completes a la web: Escola de pares i mestres per a la lectura. Cicles de conferències

3-. PRESÈNCIA WEB

La presència de l'AEPV a la Xarxa està definida per quatre Portals Web: PORTAL DEL LLIBRE, PORTAL D'EDITORS (+ INTRANET ASSOCIATS), VALENCIAN BOOKS i el nou canal de vídeos ESCRIPTORS VALENCIANS TV.

Web_2011.pdf

Facebook

Des de l'any 2009, ve funcionant una pàgina de l'Associació d'Editors del País Valencià a una de les xarxes socials amb més participació i més coneguda: Facebook

La pàgina de l'Associació d'Editors del País Valencià tracta d'oferir als seus seguidors, que actualment superen els 3.000, informació actualitzada de tots els esdeveniments al voltant del llibre - presentacións, congressos, jornades - que tenen lloc a la nostra comunitat. A més de fer difusió de la Revista Digital del Llibre Valencià.

Des del 2010, també està activa la pàgina Portal del Llibre, on cada dia es recomana un llibre valencià, a més de promocionar escriptors (l'escriptor de la setmana), fer difusió de les crítiques aparegudes als mitjans (crítica de la setmana) o fer públiques altres notícies destacades relacionades amb els llibres valencians.

Youtube i Vimeo: canals de vídeo

Els documents audiovisuals de l'Associació d'Editors: actes, eentrevistes a escriptors, conferències, estan presents també a canals com Youtube i Vimeo.

Canal de Youtube de l'AEPV 

Canal de Vimeo de l'AEPV

 

4-. FORMACIÓ I NOVES TECNOLOGIES

Els reptes de l'edició digital.

Dijous 30 de juny, es va celebrar la Jornada Els reptes de l'edició digital, organitzada per la UOC i amb la col·laboració de l'Associació d'Editors del País Valencià i la llibreria Abacus.

La jornada va comptar amb dues ponències i una taula rodona per finalitzar:

http://www.editorsvalencians.com/ELS-REPTES-DE-LEDICIu-DIGITAL_va_3_5_0.html

 

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0