Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA

Robert Martínez i Canet
C/ Corona, 36
València
963883614
robert.martinez@dival.es
http://www.museuvalenciaetnologia.es/

MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA

El Museu és un espai de diàleg i difusió de les cultures dels diferents llocs del món. A través de la seua programació temporal, el Museu presenta aspectes de la diversitat cultural global. Les exposicions, els programes d’activitats com Etnomúsica, Etnocuina, Etnocinema, els tallers didàctics o la fira de museus locals (Etnopobles), ens ajuden a comprendre eixe recorregut apassionant que ens porta des de les cultures tradicionals a la interculturalitat global actual.
 
El Museu du a terme programes d’investigació sobre el patrimoni etnològic, publica una revista i dues col•leccions temàtiques de llibres, oferix els servicis d’una biblioteca especialitzada i col•labora amb molts ajuntaments en la recuperació i la difusió del patrimoni local.
 
La seu del Museu està al Centre Cultural La Beneficència, a la ciutat de València.

Amunt TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0