Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Memòria 2017: projecte PUBCOOP

AEPV

El projecte «Estratègies per a la preservació de la cultura escrita europea a través de la cooperació entre editorials en llengües minoritàries (PUBCOOP)» és un projecte de cooperació finançat pel Programa Europa Creativa. Compta, a més, amb el finançament de la Generalitat Valenciana i del Consell de Cultura de Lituània.
El consorci PUBCOOP és un projecte de cooperació entre l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Editors Lituans (LLA) i l’Associació d’Editors Romanesos (AER) dins del programa Europa Creativa. Durant el transcurs del projecte es treballarà també amb editors independents d'altres països europeus.
Aquestes tres associacions estan treballant amb editors menuts i independents que treballen en llengües minoritàries, com són el català, el romanès i el lituà.

En adjunt us n'oferim la memòria.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0