Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Nota: El sector Editorial a Guatemala

FGEE

 La present nota, elaborada per la oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada espanyola a Guatemalam  pretén donar una visió sobre el sector editorial a aquelles empreses espanyoles interessades a abordar el mercat guatemalenc.

El Sector Editorial a Guatemala és un sector amb una demanda creixent i un potencial de demanda futura molt interessant donat el baix nivell del que es parteix amb un elevat percentatge d'analfabetisme, taxa que deu millorar sensiblement en els pròxims anys gràcies als compromisos adquirits amb la Signatura dels Acords de Pau en 1996 i les Metes del Mil·lenni.

La posició en el mercat de les editorials espanyoles és immillorable malgrat les dificultats de preus que avui dia té el mercat donada la situació de sobrevaluación de l'euro respecte del dòlar, la qual cosa fa que els preus en quetzals (moneda local 1€=10,50 Quetzals aproximadament) dels llibres procedents d'Espanya siguen superiors als de Mèxic i Colòmbia principals competidors i països de la zona dòlar.

L'esforç de promoció de la Federación de Gremios de Editores de Espanya (FGEE) i de l'ICEX que tots els anys ajuden a les empreses distribuïdores a Guatemala a visitar la Fira del Llibre, LIBER, ha permès mantenir la nostra presència en el mercat.


Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0