Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

L’edició en català a l’entrada del segle XXI

Nosaltres La Veu/ Francesc Gisbert
L’Institut d’Estudis Catalans ha publicat La narrativa catalana al segle XXI, balanç crític, a cura de la Societat Catalana de Llengua i Literatura. Cinc articles que proven d’ordenar i analitzar la producció narrativa dels últims quaranta anys. De tots els articles, em centraré en les reflexions al voltant de “L’edició de narrativa catalana a l’entrada del segle XXI”, de Josep Lluch.

La 38a Setmana del Llibre en Català se celebrarà del 9 al 13 de setembre

Editors.cat
Comença el compte enrere per a la nova edició de La Setmana. L’esdeveniment literari més important del país supera totes les adversitats i s’instal·larà, de manera excepcional per complir amb tots els protocols sanitaris i de seguretat, al Moll de la Fusta de Barcelona. La programació presencial es reforçarà amb una aposta decidida per la difusió digital, i s’estendrà, així, a tot el territori.

La XIV edición de Es de libro ya tiene ganadores

CEDRO
La XIV edición de Es de libro, el concurso nacional de trabajos escolares para jóvenes investigadores, ya tiene ganadores. El jurado ha reconocido el trabajo de 20 alumnos de Ourense, La Rioja, Madrid y Valencia, en un concurso en el que participaron más de 1.000 estudiantes.«Estamos muy contentos por los resultados de esta edición de Es de libro.

El trasbalsat i suggestiu microcosmos del Subutex de Despentes

El Temps/ Xavier Aliaga
Arribe a la trilogia d'una manera un tant atípica, devorant successivament els dos primers volums com qui arriba tard a una sèrie i s'engoleix dues temporades d'una. I podríem estirar del símil: com ara el tercer volum ja ha estat publicat a Espanya, no hi ha una altra que fugir dels espòilers com de la covid-19 fins que Sembra tinga enllestida en català la tercera part.

Altres Notícies

El cómic valenciano comienza a desconfinarse

18-05-2020

La cuarentena obligó al sector editorial a reconfigurar sus planes a marchas forzadas. Ahora que la desescalada es un hecho y vamos recuperando viejas rutinas, es hora de volver a la carga

'Tu Encens la Cultura', un manifiesto de apoyo a la cultura valenciana de proximidad

12-05-2020

El escrito ha sido rubricado por diferentes colectivos y personalidades de la cultura valenciana (creadores, músicos, libreros, escritores, editores, actores, cineastas, artistas, gestores culturales...)

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0