Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

Les editorials valencianes participen al 'Liber y Liber' a l'Alguer

AEPV
L’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), representada pels serveis de Publicacions de la Universitat de València, Publicacions de la Universitat Jaume I i Edicions 96, ha participat en el primer  encontre d’editors Liber y Liber, celebrat del 20 al 23 de juliol a L’Alguer, a l’illa de Sardenya (Itàlia).

LIBER 2017 reconeixerà la trajectòria d'Emiliano Martínez, vicepresident de la Fundación Santillana

FGEE
L'homenatge tindrà lloc el 5 d'octubre a la Real Fàbrica de Tapissos en el marc de les activitats de LIBER, que aquest any organitza IFEMA.

El sector editorial creix per tercer any consecutiu

FGEE
 La facturació va créixer un 2,7% en 2016, fins als 2.317,20 milions d'euros, però encara queda recorregut fins a recuperar les xifres anteriors a la crisi.

Aquesta millora es recolza en un increment més equilibrat de les vendes de tots els gèneres, especialment els literaris, tant d'adults com a infantil i juvenil, i dels llibres de text, com a conseqüència de la renovació de 2º i 4º de secundària establerta al calendari d'implantació de la LOMQE.

Les editorials valencianes debaten sobre el sector a Montanejos

AEPV
La directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, va inaugurar a Montanejos, a la comarca de l’Alt Millars, el 12é Encontre d’Editors, organitzat per l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV).

A l’acte inaugural Amoraga va estar acompanyada per Xaro Tamarit, subdirectora general del Llibre, Arxius i Biblioteques, i per Dolors Pedrós, presidenta d’AEPV.

Altres Notícies

Librería Lé de Madrid guardonada amb el Premi “Boixareu Ginesta” al Llibrer de l'Any

23-06-2017

El lliurament tindrà lloc el 5 d'octubre a la Real Fábrica de Tapices en el marc de les activitats de LIBER, que aquest any organitza IFEMA.

Gran acollida dels llibres valencians en el International Book Forum de Torí

19-05-2017

La participació s’emmarca dins de la plataforma Literary Market del programa europeu PUBCOOP liderat pels editors valencians

Els editors esperen una Fira del Llibre que consolide l'increment de les vendes

11-04-2017

Un informe de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya de 2015 recull que el volum de compres al País Valencià suposa el 8,7% estatal

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0