Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

Les editorials valencianes internacionalitzen el seu catàleg en Vilnius Book Fair 2017

AEPV
Cinc editorials valencianes membres de l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV) participaran aquesta setmana en la Vilnius Book Fair, la fira literària més important dels països bàltics, amb l'objectiu de mostrar les seues produccions a editors d'altres països europeus.

El sector editorial espanyol va publicar 81.391 títols el 2016

FGEE
- Els llibres de temàtica infantil, juvenil i didàctica, van representar el 22,8% dels llibres registrats, entre altres factors per l'adaptació dels llibres de text i materials curriculars a la LOMQE.
- Madrid i Catalunya continuen sent les comunitats que major nombre de títols
van registrar, seguides d'Andalusia, València i País Basc.

Espanya ha d'apostar de manera decisiva per la lectura

FGEE
La publicació d'aquest informe parteix del convenciment de la FGEE que la lectura té una importància transcendental en el desenvolupament i progrés social dels països, per la qual cosa el seu foment ha de formar part de les polítiques culturals d'un país.

L'informe “La lectura a Espanya” trenca amb la creença predominant que la gent cada vegada llig menys. “Les dades que s'han anat recaptant ens indiquen tot el contrari”.

Cultura promocionarà els llibres millor editats i les llibreries premiades en les seues accions de foment de la lectura

GVA
La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport promocionarà en les accions de foment de la lectura els llibres premiats en la convocatòria dels llibres millor editats i a les llibreries premiades per la seua trajectòria o per la seua innovació durant l'any 2015.
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0