Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

Vilnius Book Fair’17 – lectures i encontres P2P per a Editors

APEV - LLA
PUBCOOP és una cooperació entre l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV), l'Associació d'Editors de Lituània (LLA) i l'Associació d'Editors Romanesos (AER) en el Programa Europa Creativa. 

La primera acció d’aquest projecte ha estat un encontre amb editors bàltics coincidint amb la Fira del Llibre de Vilnius (Lituània) celebrada els dies 23 i 24 de febrer de 2017 sota el lema Símbols lituans a l’exterior.
Xavier Durán, director de la Fundació organitzadora del Festival i Daniel Fernández, president de la FGEE

La FGEE i el Festival de Sitges col·laboraran en la cerca d'oportunitats d'adaptació

FGEE
La Federación de Gremios de Editores de España (FGEE) i el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya han arribat a un acord de col·laboració perquè autors i representants del sector audiovisual estudien la possible adaptació d'obres literàries a pel·lícules de gènere fantàstic.

Les editorials valencianes internacionalitzen el seu catàleg en Vilnius Book Fair 2017

AEPV
Cinc editorials valencianes membres de l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV) participaran aquesta setmana en la Vilnius Book Fair, la fira literària més important dels països bàltics, amb l'objectiu de mostrar les seues produccions a editors d'altres països europeus.

El sector editorial espanyol va publicar 81.391 títols el 2016

FGEE
- Els llibres de temàtica infantil, juvenil i didàctica, van representar el 22,8% dels llibres registrats, entre altres factors per l'adaptació dels llibres de text i materials curriculars a la LOMQE.
- Madrid i Catalunya continuen sent les comunitats que major nombre de títols
van registrar, seguides d'Andalusia, València i País Basc.
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0