Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

La Conselleria d’Educació destina 42 milions d’euros a Xarxa Llibres per al pròxim curs

La Conselleria d'Educació ha convocat les subvencions per a la reposició de Xarxas Llibres, els bancs de llibres escolars gratuïts, per al curs 2019-2020. En total, es destinaran 42.561.781 euros per a la reposició i renovació del material dels centres educatius, tant públics com privats-concertats. Així, per al pròxim curs la taxa de reposició i renovació ha augmentat del 15 % al 32 %, pel que fa al curs anterior.

Història, natura, gastronomia, novel•la... La diversitat editorial de l’AEPV triomfa a la Fira del Llibre de València

De La cuina del Cabanyal (Drassana) a La fallera calavera (Sembra); de La muntanya de llibres més alta del món (Bromera) a Acord del Botànic (Balandra). Enguany, les vendes a l’envelat de l’Associació d’editors del País Valencià a la Fira de Llibre de València – un espai dins del recinte general que acollia 5000 títols de 60 editorials locals- han tingut la diversitat com a senyera.

Visibilitat, internacionalització i creació de noves audiències. Tots els expresidents i expresidentes de l’AEPV reflexionen sobre el futur de l’edició

Fomentar el consum de llibres i influir en les polítiques culturals valencianes. Aquests són els objectius principals que per a l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV) es van marcar, durant el dinar de treball dels expresidents i de les expresidentes de l’entitat convocats per la seua actual responsable, Àfrica Ramírez Olmos (Balandra Edicions).

Els creadors podran cobrar la pensió de jubilació i els drets d’autor generats per la seua obra

Els creadors podran mantenir la seua pensió de jubilació i cobrar al mateix temps els drets d'autor, una reclamació històrica del sector artístic. Així es va aprovar el passat divendres, 26 d’abril, al Consell de Ministres. Segons va explicar la portaveu del Govern, Isabel Celaá, la decisió respon a una demanda "llargament sostinguda" pels professionals de major edat.

En concret, més de 1.
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0