Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Observatori Pirateria i Hàbits de Consum - 1r semestre 2011

Coalició de Creadors

Les dades més importants d'aquest estudi sobre la Pirateria, en relació al món del llibre són:

- El sector del llibre pateix ja una taxa del 49,3% i és la indústria en la qual major creixement de pirateria es produeix.

- La meitat dels llibres consumits són pirates.

- El mercat legal de llibres ascendeix a 1.095 milions d'euros. El valor del piratejat és de 793,2 milions d'euros. (S'han exclòs del càlcul els llibres de text, les institucions i biblioteques, és a dir, només es consideren els llibres comprats per consumidors finals d'edats compreses entre els 16 i els 55 anys en el període analitzat).

- La taxa de pirateria a Espanya ha arribat ja al 77,3% dels continguts digitals, la qual cosa equival a quasi 11.000 milions d'euros en l'últim any.

- La demora en l'aplicació d'una normativa eficaç que atalle la vulneració dels drets de propietat intel·lectual manté el creixement de la taxa de pirateria, que fins a juny va créixer en un 0,4%. Només en el primer semestre de 2011 el volum econòmic dels continguts piratejats va ascendir a 5.2229,4 milions d'euros, quasi quatre vegades més que el valor de consum legal.


 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0