Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Observatori Pirateria i Hàbits de Consum 2012

Coalición de Creadores e In´dustrias de Contenidos

Resultats de l'Observatori de Pirateria i Hàbits de Consum de Continguts Digitals 2012, elaborat per la Coalición de Creadores e Industrias de Contenidos. El balanç principal és:

Augmenten les descàrregues il·legals, el valor d'allò piratejat va superar els 15.200 milions d'euros en 2012, un 41 per cent més que en 2011. La meitat dels internautes espanyols accedeix il·legalment a continguts digitals

Decepció total dels creadors i de les indústries amb les mesures contra la pirateria del govern. El deficient funcionament de la secció segona de la Comissió de Propietat Intel·lectual no ha detingut el ritme de creixement de la pirateria, que en 2012 va superar els 3.050 milions de descàrregues il·legals

Un de cada dos internautes accedeix il·legalment als continguts: a música ho fa el 32%, a pel·lícules el 43%, els llibres són de l'interès del 12% i als videojocs accedeix de manera il·lícita el 7%, açò provoca un lucre cessant per a la indústria de continguts d'1.221 milions d'euros.

La taxa mitjana de pirateria va arribar al 86%

El 69% dels infractors declara piratejar pel desig d'accedir a productes sense cost. La nota positiva la posen el 50% que accediria a continguts legals a canvi de publicitat si desapareguera l'oferta il·legal.

24.766 ocupacions directes perdudes per causa de la pirateria en 2012 i 495 milions d'euros menys en les arques de l'Estat.

La Coalició de Creadors i Indústries de Continguts exigeix al Govern que complisca el seu compromís de 30 de desembre de 2012 i demostre l'efectivitat del model pel qual va apostar com l'alternativa espanyola per a frenar la pirateria en Internet.

Als documents adjunts teniu la nota de premsa i la presentació de l'estudi:

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0