Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Pla valencià de foment del llibre i la lectura (PVFLL)

Descarregueu-ne el document, en PDF

CEICE GVA

El Pla valencià de foment del llibre i la lectura (PVFLL) té com a missió articular des de la Generalitat Valenciana totes le accions i projectes que augmenten els hàbits lectors dels valencians i valencianes, facilitar a la població l’accés a la lectura i enfortir l’ecosistema del llibre i l’ús de la nostra llengua.

El PVFLL considera la lectura com a l’eina fonamental per a la transmissió de coneixement i difusió de cultura, element bàsic en la reafirmació dels valors democràtics al si de la nostra societat.

VISIÓ:

El PVFLL aspira a ser reconegut com un referent cultural per a la societat valenciana i que aquesta, al seu torn, s’involucre i enriquisca aquest projecte, oferint una proposta diversa, participativa, resultat d’una construcció col·lectiva.
Per a fer d’aquesta aspiració una realitat utilitzarà el llibre i la lectura com a eixos vertebradors del territori valencià, entenent el llibre i la lectura en tota l’amplitud de la seua transversalitat.

VALORS:

El PVFLL porta implícit un conjunt de valors que han de regir totes les seues accions i línies d’actuació. L’explicitació d’aquests valors té com a objectiu assolir un marc referencial sòlid al voltant del llibre i la lectura a la Comunitat Valenciana.

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0