Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid
Últimes notícies
Foto: Biel Aliño

Trasplantant Llengües

El Mundo/ Arts/ BEL CARRASCO | 0 comentaris | llegit 59 vegades

S'estima que en el món existeixen 7.097 idiomes quasi tots ells amb la seua respectiva producció literària de major o menor envergadura. És la Torre de Babel, un immens gratacel en el qual les traduccions compleixen la funció d'ascensors o escales mecàniques per a connectar els diferents nivells, i que fluïsca així la creativitat i el coneixement. Es podria dir que traduir un text és un procés similar a trasplantar un arbre.

Documentació

Baròmetre d'habits de lectura i compra de llibres en la Comunitat Valenciana 2018

| 0 comentaris | llegit 200 vegades

Després d'una aturada de set anys, la Fundació pel Llibre i la Lectura ha sol·licitat a Conecta Research & Consulting reprendre en 2018, la tasca de monitorar les tendències i els hàbits dels lectors valencians. L'objectiu principal d'aquesta investigació és el de determinar els hàbits de lectura i compra de llibres en la Comunitat Valenciana en 2018.

Bullent i Bromera ens parlen del llibre valencià
Juli Capilla - Editorial Lletra Impresa
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0