Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid
Últimes notícies

Tres editorials i un missatge: «Per regalar, demana tres desigs... llibres infantils il·lustrats»

| 0 comentaris | llegit 60 vegades

Tres editorials llancen una campanya conjunta en favor del llibre infantil il·lustrat. Són Onada Edicions, Edicions del Bullent i Lletra Impresa Edicions. Les tres han apostat per tres títols ben divertits i imaginatius, que a més a més són reivindicatius i miren d’esborrar alguns tòpics. Amb el lema “Demana tres desigs” ja corren per les llibreries, tant els llibres com un cartell dissenyat per a l'ocasió.

Documentació

Comerç interior del llibre a Espanya 2019

| 0 comentaris | llegit 66 vegades

Dades, xifres, números, percentatges, variacions… sobre un sector dedicat al món de les paraules que viatgen en llibres. Un sector entre la cultura i el negoci, entre la vocació i la rendibilitat, entre la intuïció i les vendes, entre els somnis i els recursos. Però finalment ja fa molt temps que vam entendre la necessitat de també moure'ns entre números.

Bullent i Bromera ens parlen del llibre valencià
Juli Capilla - Editorial Lletra Impresa
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0