Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid
Últimes notícies

El guionista de 'Joker' se apunta al Salón del Cómic de València

| 0 comentaris | llegit 55 vegades

El guionista de la película Joker, Brian Azzarello, es el último autor internacional de prestigio que se suma a la nómina de profesionales que estarán del 28 de febrero al 1 de marzo en el Salón del Cómic de Valencia, en Feria Valencia.

Tras el éxito de Joker, muchos aficionados recuperaron aquellos títulos centrados en el sonriente personaje, como Joker, de Azzarello y Lee Bermejo, una novela gráfica que anticipa el tono y el tipo de personaje que más tarde retrató el film.

Documentació

Baròmetre d'habits de lectura i compra de llibres en la Comunitat Valenciana 2018

| 0 comentaris | llegit 538 vegades

Després d'una aturada de set anys, la Fundació pel Llibre i la Lectura ha sol·licitat a Conecta Research & Consulting reprendre en 2018, la tasca de monitorar les tendències i els hàbits dels lectors valencians. L'objectiu principal d'aquesta investigació és el de determinar els hàbits de lectura i compra de llibres en la Comunitat Valenciana en 2018.

Bullent i Bromera ens parlen del llibre valencià
Juli Capilla - Editorial Lletra Impresa
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0