Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Premis Fundació FULL d’Investigació i Difusió de la lectura 2019

FULL Fundació pel Llibre i la Lectura és una entitat sense ànim de lucre que té entre els seus objectius potenciar la realització de treballs d’investigació, principalment TFM (Treballs final de màster) o TFP (Treball final de postgrau), la publicació d’articles d’investigació en revistes d’impacte científic i també la publicació de treballs de divulgació que aborden de forma directa o indirecta el foment lector, el món del llibre i la seua història o la formació lectora i literària.

Aquesta convocatòria és un mecanisme de reconeixement i visualització dels treballs de recerca com també dels treballs de divulgació que aborden aquesta matèria i té com a objectiu fomentar l’esperit investigador mitjançant la concessió d’un premi als treballs final de màster o de postgrau, la publicació d’articles d’investigació en revistes especialitzades i la publicació de treballs de divulgació.  

 

 

Llegir més:  http://fundaciofull.com/premis/ 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0