Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Rafa Gomar guanya el premi Soler i Estruch amb 'Dissabte, jazz'

Edicions del Bullent

Dissabte, jazz, de Rafa Gomar és l’obra guanyadora del Premi Soler i Estruch. El jurat ha estat format per Rafael Estrada, Agustí Colomer, Núria Sendra, Tobies Grimaltos i Eli Llorens, actuant com a secretari, sense veu ni vot, l’animador sociocultural Raymi Navalón i amb la presència de l’alcalde de Castelló de la Ribera, Óscar Noguera.
 
A Dissabte, jazz Roser i Enric són els protagonistes, dues persones que viuen una segona oportunitat en la vida i han quedat a la nit per anar a un concert de jazz. Tanmateix, aquesta és una novel·la col·lectiva on transiten multitud de personatges que conformen la vida quotidiana d’una població. A través de Roser i les activitats que realitza un dissabte qualsevol, s’expressen els dubtes, les certeses, les pors, les misèries i les grandeses d’unes persones ubicades en el nostre present, cosa que va conformant un mural de pinzellades vitals, històries de les persones que van creuant-se en el seu camí. Tot plegat, amb música de jazz.
 
L’autor ha fet unes paraules d’agraïment: “Per a un escriptor, com ara jo, que temperamentalment estic més abocat a la narrativa curta en tots els seus gèneres que no a la llarga, trobar un certamen literari com el Soler i Estruch, amb les seues característiques, les bases que conté i l’editorial que el publica, és la concreció d’un premi absolutament necessari i imprescindible. Hi ha molts premis d’un sol conte, però ben pocs d’un llibre de contes. Hi ha molts pocs premis destinats a la novel·la curta, una distància que al llarg de la història de la literatura ha generat obres mestres i, tanmateix, continua relegada".
 
Llegir més: http://bullent.blogspot.com/2019/09/rafa-gomar-guanya-el-premi-soler-i.html

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0