Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Reportatges

MEMÒRIA AEPV 2011

0 comentaris | llegit 579 vegades
1 -. COMERÇ INTERIOR DEL LLIBRE
Fira del Llibre de València 2011

Enguany la participació de l'AEPV a la Fira del Llibre de València es va reduir a un terç en una Galeria Comercial situada en l'explanada de Vivers, que va substituir a l'envelat dels anys anteriors, i on van estar a la venda una selecció dels fons de totes les editorials valencianes.

Per cinqué any consecutiu s’ha dedicat un espai a la lectura pública.

EL NOU LLIBRE DE TEXT DIGITAL

0 comentaris | llegit 558 vegades
 El Consell pretén impulsar, a vuit anys vista, la substitució dels actuals llibres de text en paper per llibres electrònics. En aquests moments existeix ja un programa pilot que implica a 24 instituts de tota la Comunitat Valenciana i en el qual participen 3.714 alumnes i 276 professors. El departament que ara dirigeix José Císcar estima que aquest canvi permetrà un estalvi mitjà de 100 euros per família.

ELS REPTES DE L'EDICIÓ DIGITAL

0 comentaris | llegit 890 vegades
 
El món del llibre i de la lectura està vivint profundes transformacions arran de l'ús generalitzat d'Internet i de la proliferació de sofisticats entorns de lectura (e-readers, mòbils, tablets...). Els continguts textuals ja fa alguns anys que han deixat de tenir com a principal suport el paper; cada vegada més la seua creació, ús i consum es fa en suport digital i via Internet.

NOUS PROGRAMES D'ENSENYAMENT PLURILINGÜE

0 comentaris | llegit 1234 vegades
ESBORRANY DEL DECRET

Esborrany del decret de plurilinguisme en la CV

RECULL DE PREMSA 31/05/2011

Font de Mora elimina en l'escola les línies d'ensenyament en valencià

El conseller anuncia la creació d'un únic pla que preveu que el castellà i la llengua autòctona tinguen una presència mínima en l'aula d'un 33 % cadascuna mentre que l'anglès no podrà sobrepassar el terç - S'implantarà el curs 2012-13.

Altres Reportatges

MEMÒRIA AEPV 2010

14-01-2011

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0