Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Resum executiu: Observatori de pirateria, 2n semestre 2010

FGEE

L'estudi té com a finalitat l'anàlisi de l'evolució a Espanya de la pitarería en Internet de continguts culturals: música, videojocs, pel·lícules i llibres, així com de determinats hàbits de consum on-line.

La investigació té periodicitat semestral, i es computen les dades obtingudes en el semestre anterior. L'informe s'ha convertit en un baròmetre que analitza de manera comparativa i exhaustiva l'evolució temporal de la pirateria de continguts culturals.

PRINCIPALS CONCLUSIONS

- La indústria de continguts digitals a Espanya va generar un volum de negoci legal d'1.510,9 milions d'euros en el segon semestre de 2010, amb un descens del -8,6% respecte al segon semestre de 2009.

- La taxa de pirateria va ser, en mitjana ponderada, del 78,6% en el segon semestre de 2010, un 3,4% més que en el mateix període de l'any anterior. Per sectors: la música va arribar al 97,9% i les pel·lícules al 75,8%. Li segueixen en taxa de pirateria els videojocs, amb un 66,2%, i el llibre, que va registrar una pirateria del 43,5%.

- El valor total dels continguts piratejats ascendeix a 5.562,1 milions d'euros; és a dir, quasi quatre vegades el valor del consum legal.

- Per segments, el valor del piratejat en música va ser de 3.051 milions d'euros; en pel·lícules 1.546,3 milions; videojocs 383,7 milions d'euros, i en el sector del llibre va ser de 581,1 milions.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0