Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

«Informe del llibre digital 2017», de Libranda

Libranda

Libranda és, des de la seva fundació el 2010, la principal distribuïdora de llibres digitals en llengua espanyola. Compta amb una gran cartera d'editors en distribució, que abasta des de grans grups editorials fins a centenars de petites editorials independents d'Espanya i Llatinoamèrica, i amb la xarxa més àmplia de comercialització del llibre digital en les seves diferents modalitats de negoci: venda unitària, préstec bibliotecari i subscripció.

Aquesta realitat els permet disposar d'una visió i una àmplia perspectiva sobre el mercat per poder oferir dades estadístiques representatives i rellevants.

L'any 2016 publiquen el primer informe sobre el llibre digital amb l'objectiu d'abordar i fer llum sobre l'evolució global del llibre electrònic en llengua espanyola durant el període 2010-2015L'any 2017 publicaren el segon informe, en el qual amplienaren continguts i dades respecte al primer.

Ara publiquen el tercer informe, que recull la informació del que va ocórrer durant l'any 2017. Amb l'ànim de millorar i ampliar l'abast de l'anàlisi, en aquest tercer informe han reorganitzat la informació i han inclòs més detall en funció del model de negoci al que fan referència (venda unitària, préstec bibliotecari i subscripció).

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0